• Facebook - White Circle

© 2019 Lijst Vooruitstrevende Studenten (LVS)

Over LVS

Als enige partij vertegenwoordigd de LVS álle studenten. Elk soort student heeft een stem in de medezeggenschap. De LVS staat bekend als een zeer open studentenpartij die op een actieve, pragmatische en enthousiaste wijze te werk gaat. We zetten ons ervoor in om gezamenlijk tot een hoger niveau te komen, zowel binnen Nederland als wereldwijd. Kennisoverdracht moet het doel zijn van de universiteit, niet slagingspercentages.

Bij LVS weten we dat er niet iets bestaat als ‘de student’. Ook snappen we dat de ene ‘actieve student’ hele andere behoeften kan hebben dan een andere. Daarom streeft LVS ernaar zo divers mogelijk te zijn. Daarom hebben we raadsleden op iedere faculteit in Leiden, die vaak ook actief zijn bij verschillende studentenverenigingen, studieverenigingen en andere organisaties. Aankomend jaar wordt diversiteit van de medezeggenschap een speerpunt. We moeten voorkomen dat ieder jaar hetzelfde type student vertegenwoordigd wordt. Leiden is een brede, internationale universiteit. Dit wil de LVS terugzien in de vertegenwoordiging.

Hoewel LVS zich nu al 10 jaar sterk maakt voor studenten in Leiden, hebben wij dit jaar de meeste nieuwe mensen op verkiesbare plekken. En die trend zetten we door! De medezeggenschap moet er zijn voor iedere student. Kortom, wij maken ons sterk voor meer persoonlijke aandacht. Want geen student is gelijk.

Los van de taken en verantwoordelijkheden gerelateerd aan een desbetreffende functie, zijn er enkele taken en verantwoordelijkheden die betrekking hebben op ieder bestuurslid. Zo representeert eenieder de LVS en maakt leden enthousiast voor haar georganiseerde activiteiten. Daarnaast is eenieder bestuurslid persoonlijk gemotiveerd LVS naar een hoger niveau te tillen.

Bestuur

Marlene van der Velden
Voorzitter
Daniëlle Bos
Secretaris
Aimane Gannouf
Penningmeester
Derya Unlu
Assessor Campagne